ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Print

© UniCredit Leasing Hungary Zrt., a honlap tartalma, a közölt írások és képek szerzői jogvédelem alatt állnak. A honlap arculati elemei, struktúrája, szövege, valamennyi kép és effekt az UniCredit Leasing S.p.A szellemi tulajdonát képezik. Tilos a lap részét, vagy egészét előzetes írásos jóváhagyás nélkül bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni, nyilvánosságra hozni, más neve alatt közölni, módosítani, módosítva prezentálni harmadik személynek. A honlapon megjelenő logók a mindenkori jogosultak szerzői joga alatt állnak.

© UniCredit Leasing Hungary Zrt. a honlap csak és kizárólag kötelezettség nélküli ajánlatot, információkat és tájékoztatást szolgál!

© UniCredit Leasing Hungary Zrt. rendszeresen ellenőrzi és aktualizálja a weboldalain található információkat. Bár a UniCredit Leasing Hungary minden ésszerű intézkedést megtesz az információk pontosságának biztosítása érdekében, az adatok idő közben változhatnak. Ezért a UniCredit Leasing nem vállal semmilyen felelősséget vagy szavatosságot az információk időszerűségéért, pontosságáért és teljességéért. Ugyanez vonatkozik minden egyéb olyan weboldalra is, amely hyperlinkek segítségével érhető el.
Fenntartjuk a jogot a rendelkezésre bocsátott információk megváltoztatására vagy módosítására.

Jogi felügyeleti intézmény:
Magyar Nemzeti Bank

Szakmai érdekképviselet:
Magyar Lízingszövetség
Minden jog fenntartva!