UNICREDIT LEASING CSOPORT Print

Az UniCredit Csoport Európa szerte az összes divízióját egy SubHoldingba egyesítve Európa vezető lízingtársaságát hozta létre, mely a bankcsoport vállalati üzletágához tartozik.

Az UniCredit Leasing Csoport 2900 fős tagságával 16 különböző országot foglal magában, ezzel is a teljes kontinenst átívelő ügyleteket kínálva, egyedülálló háttércsapatával, kiemelkedő szakértelemmel, valamint a piacon elérhető legjobb lízingmegoldásokkal. A termékek sokfélesége, színvonala, és a stabil pénzügyi háttér együttesen garantálja, hogy cégünk az egyre szigorúbb piaci versenyben megbízható partnere legyen ügyfeleinek.

Egyedülálló szolgáltatásainknak elsődleges értékeként a megbízhatóságot, a szakmai megalapozottságot és a csoport szinergiájából adódó nemzetközi kapcsolatainkat emeljük ki. Mindennapi munkánk során ezeket az értékeket kamatoztatva kívánjuk ügyfeleinket kiszolgálni. Termékkörünk kialakításánál elsősorban az elvárásokhoz és az igényekhez maximálisan alkalmazkodó finanszírozási konstrukciók összeállítása a legfőbb szempont.

Az UniCredit Leasing Hungary kínálatában a finanszírozási szektorban található valamennyi lízingkonstrukció megtalálható. A lízing mellett már több éve egyedi kialakítású, az Európai Unió és a magyar állam által támogatott beruházásokhoz illeszkedő eszköz alapú kölcsönt is nyújt, amellyel főként a kis- és középvállalkozások beruházás-ösztönzését segíti.

Fedezze fel lehetőségeit, és növekedjen egy hatalmas és ígéretes piacon egy erős üzleti partnerrel az oldalán, aki többet ajánl Önnek egy egyszerű helyi megoldásnál!