2021. október 21.

MORATÓRIUM - KAMAT- ÉS DÍJTARTOZÁSI INFORMÁCIÓK

Tájékoztatjuk, hogy Társaságunk a fizetési moratórium igénybevétele során felhalmozott kamat-és díjtartozás teljes vagy részleges előtörlesztését legalább 2022. december 31-ig díjmentesen biztosítja ügyfelei számára. Az ezt meghaladó összegben kezdeményezett teljes vagy részleges előtörlesztésért a finanszírozási szerződés szerinti díj felszámítására kerül sor.

Továbbá 2022. december 31-ig díjmentes a törlesztőrészlet megemelésére vonatkozó szerződésmódosítás, amely  a fizetési moratórium igénybevétele következtében, a meghosszabbított futamidő mérséklése érdekében kezdeményezett.


2021. október 21.

MORATÓRIUM

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


2021. szeptember 24.

MORATÓRIUM NYILATKOZAT LETÖLTÉSE

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy Magyarország Kormánya a hitelmoratóriumot 2022. június 30-ig meghosszabbította.

A hitelmoratóriumban részt vehetnek azok a vállalkozások, amelyek tevékenységéből származó nettó árbevétele a kérelem benyújtását megelőző 18 hónapban legalább 25%-kal csökkent, valamint a vállalkozás 2020. március 18. és a kérelem benyújtásának napja közötti időszakban nem kötött kedvezményes gazdaságélénkítő hitel, illetve kölcsön felvételére vonatkozó új szerződést.

A hitelmoratórium igénybevételének feltételei úgy módosultak, hogy amennyiben vállalkozása jelenleg (2021. szeptember hónapban) él a hitelmoratóriummal, 2021. október 1-je és október 31-e között nyilatkoznia kell, hogy továbbra is (2021. november 1-jétől) élni kíván vele.

Nyilatkozatát megteheti személyesen ügyfélszolgálati irodánkon (1134 Budapest, Róbert Károly körút 61-65.) vagy e-mailben elektronikus aláírással ellátott elektronikus okirat formájában az info@unicreditleasing.hu címre.

NYILATKOZAT LETÖLTÉSE

 

UniCredit Leasing Hungary Zrt.