Ugrás a tartalomra
Színes hátsó autólámpák a képen.
Autópark-kezelés

Az UniCredit Leasing Csoport stratégiájában továbbra is nagyon fontos helyet kap vállalati ügyfeleinek magas színvonalú kiszolgálása, emellett azonban kiemelt figyelemmel fordulunk a kis- és középvállalkozások felé is. Célunk az, hogy prémium szolgáltatóként, az elérhető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek, a lehető legversenyképesebb áron.

Let's drive together

Innovatív megoldások - Partnerünk az ALD Automotive Csoport

Bővülő ügyfélkörünk számára minél több lehetőséget nyújtva olyan termékeket alakítunk ki, amelyekkel hosszú távon hozzájárulhatunk a sikeres működéshez.

Társaságunk flotta üzletágát érintve, együttműködő partnerünkkel egy komplex termékcsomagot adunk, ahol a pénzügyek mellé professzionális flottamenedzsment kapcsolódik.

Az ALD Automotive a Societé Générale Csoport flottakezeléssel foglalkozó leányvállalata.Tapasztalata és hírneve alapján a vezető lízing- és flottakezelő cégek között működik Európában és a világon egyaránt. Több mint 1 millió gépjármű finanszírozásával és kezelésével, valamint az 50 éve nyújtott kiváló minőségű szolgáltatásaival van jelen a hazai és a nemzetközi piacon.

Együttműködésünk alapján az UniCredit Leasing ügyfelei részére az ALD Automotive csapata együtt nyújtja az operatív lízing és a teljes körű flottakezelés minden előnyét.