Ugrás a tartalomra

Kapcsolat

Személyes adatok


Elérhetőségek

Tájékoztatjuk, hogy kapcsolattartásra csak a szerződéskötéskor megadott e-mail címen van lehetőség. Amennyiben időközben e-mail címében változás következett be, kérjük, jelezze felénk telefonon vagy személyesen ügyfélszolgálati irodánkon.
Kérjük, gondoskodjon e-mail postafiókjának biztonságáról. Az UniCredit Leasing nem vizsgálja a megadott e-mail cím biztonsági megfelelősségét, hozzáférhetőségét, így nem felel azokért a károkért, amelyek abból erednek, hogy a megadott e-mail címre küldött üzenetek tartalmát az e-mail postafiókhoz való hozzáférés útján vagy bármely más, az UniCredit Leasingen kívül eső okból harmadik személyek megismerhetik. Az UniCredit Leasing nem felel továbbá azokért a károkért, amelyek az internet vagy bármely számítástechnikai rendszer működésének rendellenességéből, bármilyen számítógépes manipulációból (pl. vírus, malware stb.) erednek.

Üzenet

Adatváltozás bejelentéséhez kérjük, használja formanyomtatványunkat.
 
Csak egy fájl.
2 MB korlát.
Engedélyezett típusok: pdf, doc, docx, xls, xlsx, ppt, pptx, jpg, png.
8 MB limit per form.


Kérjük írja be a képen látható karaktereket a lenti mezőbe!
CAPTCHA
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.
Ez a kérdés annak tesztelésére szolgál, hogy Ön emberi látogató-e vagy sem, és hogy megakadályozza az automatikus spamküldéseket.