Ugrás a tartalomra
A képen az Unicredit Tower.
UniCredit Csoport

Az UniCredit páneurópai kereskedelmi bank, amely egyedülálló szolgáltatási kínálattal rendelkezik Olaszországban, Németországban, Közép- és Kelet-Európában. Célunk, hogy a közösségeknek megadjuk a lehetőséget a növekedésre, miközben a legjobbat nyújtjuk minden érdekelt fél számára, és segítünk kibontakoztatni ügyfeleink és munkatársaink képességeit és lehetőségeit Európa-szerte.

Világszerte több mint 15 millió ügyfelet szolgálunk ki. Minden piacunkon ők állnak tevékenységünk középpontjában. Az UniCredit négy központi régióra és két termékgyárra, a Vállalati és az Egyéni megoldásokra tagozódik. Ez a struktúra lehetővé teszi számunkra, hogy közel legyünk ügyfeleinkhez, és a Csoport méreteit kihasználva a legjobb termékeket fejlesszük és kínáljuk minden piacunkon.

A digitalizáció és az ESG-elvek melletti elkötelezettségünk a szolgáltatásunk kulcsfontosságú eszköze. Segítenek abban, hogy kiváló teljesítményt nyújtsunk az érdekelt feleinknek, és fenntartható jövőt teremtsünk ügyfeleink, közösségeink és munkatársaink számára.