A képen az Unicredit Tower.
UniCredit Csoport

Az UniCredit erős páneurópai vállalatcsoport, amely letisztult kereskedelmi banki modellel, tökéletesen integrált vállalati és befektetési banki szolgáltatásokkal és egyedülálló nyugat-, közép- és kelet-európai hálózatán keresztül szolgálja ki széles, 25 milliós ügyfélkörét. Az UniCredit kínálatában a helyi szakértelem nemzetközi hozzáféréssel párosul, ügyfeleinek globális rendelkezésre állást és támogatást nyújt – páratlan, 14 országra kiterjedő fő piacainak és további 15 ország vezető bankjaink keresztül.
Az UniCredit európai bankhálózata Olaszország, Németország, Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, a Cseh Köztársaság, Magyarország, Románia, Oroszország, Szlovákia, Szlovénia, Szerbia és Törökország piacára terjed ki.
Nyugat- Közép-, és Kelet-Európában elért stratégiai pozíciónknak köszönhetően az egyik legnagyobb piaci részaránnyal rendelkezünk a régióban.
Bár egész Európában ismert márkanévvel rendelkezünk, megőriztük a csoportunkban bevont helyi bankok értékes márkaneveit is.