Tájékoztatások és hasznos információk

 

A Társaságunk által kiszervezett tevékenységeket és igénybe vett adatfeldolgozókat tartalmazó tájékoztató.


 

Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. – figyelemmel a Magyar Nemzeti Bank iránymutatásaira – az alábbi összefoglalóval kíván hozzájárulni ahhoz, hogy Ügyfeleink átfogó tájékoztatást kapjanak az áthidaló megoldásokkal kapcsolatban - áthidaló megoldások.

Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. – figyelemmel a Magyar Nemzeti Bank iránymutatásaira – az alábbi összefoglalóval kíván hozzájárulni Ügyfeleink tájékoztatásához arra vonatkozóan, hogy az UniCredit Leasing Hungary Zrt. az általuk teljesített befizetéseket milyen módon írja jóvá fennálló tartozásuk javára - elszámolási rend.

Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. – figyelemmel a Magyar Nemzeti Bank iránymutatásaira – az alábbi összefoglalóval kíván hozzájárulni ahhoz, hogy Ügyfeleink átfogó tájékoztatást kapjanak a követeléskezelés folyamatával kapcsolatban - követeléskezelés menete.

Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. – figyelemmel a Magyar Nemzeti Bank iránymutatásaira – az alábbi összefoglalóval kíván hozzájárulni ahhoz, hogy Ügyfeleink átfogó tájékoztatást kapjanak a végrehajtási eljárás rendjéről, valamint az eljárás során felmerülő költségekről - végrehajtási rend, költségek.